Rólunk

Ismerjen meg bennünket

Üdvözlöm, Román Sándor vagyok!

Négy évtizede dolgozom a kőműves pályán, szeretek maradandót alkotni és jó érzéssel tölt el a megrendelőim elégedettsége.

Gyerekkori álmom valósult meg, amikor kőműves lettem.

Kezdetben 4-5 fős brigáddal dolgoztam, ma 9 fővel működik a vállalkozásom, de munka függvényében 15 főig, tanulók bevonásával pedig akár 25 főig is tud bővülni a létszámunk.

Családi vállalkozásunkat feleségemmel és fiammal működtetem.

Így dolgozunk

Lépésről-lépésre szeretünk dolgozni, hogy ne hagyjunk ki a gyorsabb haladás érdekében egyetlen folyamatot sem. Nem szeretek sok helyen egyidejűleg dolgozni és ugrálni a kivitelezések között, hiszen ez senkinek nem éri meg. Ilyenkor a kivitelező részéről szétforgácsolódik a figyelem és joggal aggódik és bosszús a megrendelő, hogy mikor látja viszont a kőművest.

Technológia

Építkezéseknél, de már átalakítási munkálatoknál is az építési kivitelezési és statikai tervek és technológiai utasítás mentén haladunk.

Pályafutásom során találkoztam már elnagyolt, pontatlan tervekkel és ilyen esetben kérem a tervek újragondolását, mivel fontos a biztonság, a minőség és az időtállóság is.

Anyagok és rendszerek

A megrendelő igénye és pénztárcája dönti el az anyag- és rendszerhasználatot, de fontos, hogy a tervek által előírt követelményeket tudják biztosítani a kiválasztott rendszerek, építő- és segédanyagok.

Szeretem az új és korszerű anyagokat, hiszen mérnökök és hosszú kutatási folyamatok állnak a piacra kerülés mögött, ugyanakkor ragaszkodom a jól bevált régi módszerekhez is. A korszerű technika és a jól működő régi módszerek ötvözete jellemzi szemléletemet az anyag és technológiai választás terén.

Építőanyagok beszerzése

Az építőanyagok beszerzését igény szerint szívesen elintézzük és levesszük a megrendelő válláról ezt a terhet is.

Eszközök, szerszámok

Eszközparkunkban minden rendelkezésre áll, ami a gördülékeny kivitelezéshez szükséges:

1000 nm állványrendszer (tárcsás és keretes), Monolit födémhez 250 nm komplett zsalu rendszer, vésők, bontókalapácsok, lapvibrátor, tűvibrátor, döngölőbéka, Dewalt fűrész, téglavágó, térkővágó, áramfejlesztő generátor, teherautók

Elismerések, minősítések, melyekre büszkék vagyunk

A zöldmesteri minősítést olyan építőipari vállalkozások kaphatják, akik meghatározott anyagok és technológiák felhasználásával, energia hatékony és a környezetet kímélő épületeket kiviteleznek. Vállalkozásom zöldmesteri minősítése garancia arra, hogy megrendelőim számára olyan munkákat adunk át, ami megfelel ezeknek a ma már megkerülhetetlenné vált igényeknek.